Äntligen har vi möjligheten att erbjuda Laser/IPL behandlingar, för permanent hårborttagning och skinrejuvination (hudföryngring, acne, fet hy, mm.). IPL är en förkortning av Intense Pulsed Light och är en vidare utveckling av Lasertekniken.  En av de stora fördelarna med vår maskin är att man behandlar en yta på 5 kvadrat cm, vilket innebär att man kan behandla en hel rygg på bara 30 min. istället för att behandla ett hårstrå i taget.

OM MASKINEN
Vår maskin OR LIGHT/L 900, är utvecklad med en helt ny SPL teknik från Yperion Technology. Den nya säkra SPL tekniken är ett resultat av flera års forskning inom Laser/IPL och innebär stora framsteg inom området, som minskar risken för skador markant och ger säkra och effektiva behandlingar. För att bränna sönder en hårsäck, koagulera ett blodkärl eller påverka kollagenproduktionen i huden krävs att huden värms upp till en temperatur mellan 60 – 70 grader.  Med Yperions maskiner stiger temperaturen i huden aldrig stiger över 70 grader, (temperaturen skall aldrig överstiga detta gradantal) vilket gör att man har en minimal risk för brännskada.

Maskinen använder sig av flera olika kylsystem och selektiva filter för att göra behandlingar säkrare och mindre smärtsam. OR LIGHT/L 900 räknas som en av absolut säkraste maskinerna som finns på marknaden idag.


ATT TÄNKA PÅ INNAN:

•	Patienter med ljusare hy får ett bättre resultat.
•	Desto mörkare och grövre hårstrå, bättre blir det resultatet. 
•	Det är svårare att behandla mörkhyade, eftersom det finns risken för en överpigmentering eller brännskador, ofta den mörkare hud absorberar en större del av laserenergi.
•	Asiatisk, latin, mm. rekommenderas att förbehandla huden om det gäller pigmentförändringar, för att uppnå ett bättre resultat.
•	Personer med helt ljus eller gråt hår får inte permanent bort håret, utan det krävs några behandlingar, det finns risk att den kommer tillbaka efter några månader.  Men med
      2 – 3 behandlingar per år kan man hålla de borta.

Har du några frågor eller är du intresserad av en konsultation, var vänligt att kontakta oss, så hjälper vi gärna dig.
Du är varmt välkommen.

St. Persgatan 66, 602 30        www.nancyssalong.se ,nancy@ nancyssalong.se        011 - 13 00 15 / 073 730 50 96

HEM        OM OSS       BEHANDLINGAR        IPL-LASER        KOSMETISK TATUERING        KONTAKT

 

addad