SMÄRTFRI LASERBEHANDLING MED CELLOX 10

PERMANENT HÅRBORTTAGNING


För många är kroppshår ett stort och jobbigt problem som gör att man upplever de flesta behandlingar som smärtsamma, obehagliga och även tidskrävande, t.ex. vaxning, där man ofta kan få inåtväxande hårstrån och små sår. Rakning som är mycket tidskrävande och orsakar också små sår eller infektioner. Borttagningskrämer orsakar också hudirritationer, mm.BEHANDLING

Ofta krävs det 4 – 8 behandlingar, mycket beror på hårets tjocklek, kvantitet och i vilket växfas håret befinner sig i, ett hårstrå har tre olika växfaser.


Behandlingen börjar med att Laserljuset når hårrötterna genom att passera de pigmenterade håren, som i sin tur värms upp till 70 grader varmt, hårrätterna förstörs permanent när ljuset når den.


Före och efter behandlingen

Viktigt att inte sola på 3-8 veckor före och efter behandlingen, en solbränd hud ökar risken för pigmentförändringar och effekten på hårborttagningen kan komma att reduceras.


Håret ska innan, under och efter behandlingen inte vaxas, plockas eller blekas, detta på grund av att man får effekten endast genom aktiva hårsäckar.

I vissa fall kan patienten uppleva att de får mer hårväxt, anledningen till detta är att i samband med behandlingen kan man aktivera många ”vilande hårsäckar”, vilket egentligen innebär att behandlingen blir effektivare, eftersom man snabbare kan behandla hår som annars inte hade varit aktiva.


Det är även normalt att man får rodnad eller svullen hud efter behandlingen, men det brukar avta väldigt snabb, mycket beror på hudtypen.

St. Persgatan 66, 602 30        www.nancyssalong.se ,nancy@ nancyssalong.se        011 - 13 00 15 / 073 730 50 96

HEM        OM OSS       BEHANDLINGAR        IPL-LASER        KOSMETISK TATUERING        KONTAKT